Kirjallisuusterapia

PERUTTU: Hekaten kynän kärjellä -omaelämäkerrallinen kurssi Kreetalla 31.5.–7.6.2020

Kuva: Silja Mäki

 

TÄMÄ KURSSI ON PERUTTU KORONAVIRUSTILANTEEN TAKIA. TERVETULOA KESÄLLÄ 2021!

Tunnistatko itsessäsi Afroditen aistillisuutta ja Heran uskollisuutta? Mitä ominaisuuksia haluat kehittää itsessäsi? Haluatko ottaa Hekaten oppaaksesi elämäsi tienristeyksessä?

Kurssilla tutkitaan omaa elämää muun muassa antiikin Kreikan jumalattarien valossa. Upeat maisemat, kreetalainen kulttuuri sekä tuoksu-, maku- ja tuntoaistimukset tarjoavat elämyksiä ja siivittävät kirjoittamista. Hotelli sijaitsee pienessä viehättävässä kylässä Kreetan etelärannikolla, aivan meren rannalla. 

Aika ja paikka: 31.5.–7.6.2020 Kreetan Paleochorassa

Majoitus ja kurssipaikka: hotelli Villa Candia, www.villamarise.com

Luovaa kirjoittamista, kirjallisuusterapiaa ja taruterapiaa yhdistävällä kurssilla on mahdollista valita lähestymistavaksi joko tavoitteellisempi kirjoittaminen tai itseä hoitava puoli. Osallistujat voivat käsitellä kirjoittamisen ja ryhmässä jakamisen keinoin myös oman elämänsä kipeitä kohtia sekä löytää keinoja ja voimavaroja eteenpäin pääsemiseksi. Erityisiä kirjoittamisen taitoja ei tarvita eikä jumalattaria tarvitse tuntea ennakolta. Mukaan ovat tervetulleita myös jo enemmän kirjoittaneet. 

Ohjaajat: kirjallisuusterapeutti Silja Mäki ja toimittaja, sosiaalikasvattaja, sanataideohjaaja Anne Tarsalainen.

Matkan hinta: 1350 e / jaetussa 2 hengen huoneessa (1 hengen huone + 160 e). Hintaan sisältyvät Finnairin lennot, lentokenttäkuljetukset, majoitus, aamiaiset ja opetus. Lisäksi tervetulo- ja läksiäisillalliset ruokajuomineen, retki Azogiresin kylään, laivaretki Elafonissin kahluurannalle ja yksi illanvietto ruokailuineen.

Varmista paikkasi matkalla tekemällä varaus mahdollisimman pian. Tarkennettu matkainfo ja -matkaohjelma toimitetaan ilmoittautuneille matkavahvistuksen yhteydessä.

Lisätiedot opetuksesta: 

Silja Mäki/Psykoterapiapalvelu Silja Mäki

050 313 1027, silja.maki(at)saunalahti.fi, www.terapiasiljamaki.fi

Anne Tarsalainen, 044 050 8611

anne.tarsalainen(at)kolumbus.fi

Ilmoittautumiset:

Vastuullinen matkanjärjestäjä on MatkaPaletti Oy. Ilmoittaudu suoraan MatkaPaletin nettisivujen kautta www.matkapaletti.fi/kirjoittajamatka

Esite: ESITE Paleohcora Kreeta 2020