Suomen Kirjallisuusterapiayhdistyksen jäsenlehti on nimeltään Kirjallisuusterapia. Lehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa ja on jäsenille ilmainen. Kirjallisuusterapia-lehden tavoitteena on yhdistää ihmisiä, jotka käyttävät kirjoittamista ja lukemista kirjallisuusterapeuttisessa työskentelyssä. Lehdessä julkaistaan paitsi alaa käsitteleviä artikkeleita, esseitä ja kirja-arvioita myös runoja sekä proosaa. Kirjallisuusterapia-lehti on Kulttuuri-, mielipide- ja tiedelehtien liitto Kultti ry:n jäsen.

Lehteä voi tilata vuosihintaan 12€. (2 numeroa) tai ostaa irtonumeroina hintaan 7€/lehti. Tilaukset jäsenasiainsihteerille sähköpostitse os. jasenasiat@kirjallisuusterapia.net. Lehti on myynnissä Akateemisessa Kirjakaupassa.

 1/2014

Lehden teemana elämäkerrallinen kirjoittaminen.

2/2014 (ilmestyy loka-marraskuun vaihteessa)

Lehden teemana on luonto, luontokirjoittaminen ja luonnon hyvää tekevä vaikutus.

 

1/2015

Lehden alustavana teemana on hyvinvointi ja kirjoittamisen ja lukemisen vaikutus mm. stressinhallinnassa. Ideoita ja materiaalia voi lähettää toimitukseen.

Kiinnostavatko aikaisemmin ilmestyneet numerot?

Voit kysellä vanhoja lehden numeroita sihteeriltä. Kultin sivuilta sivuilta löydät Kirjallisuusterapia-lehden esittelyn yhteydessä arkiston, jossa voit tutustua myös vanhoihin lehden numeroihin.  Löydät myös aiemmin ilmestyneistä lehdistä muutaman artikkelin kustakin numerosta.

Vastaava päätoimittaja

Silja Mäki: toimitus@kirjallisuusterapia.net

Toimitussihteeri

Tuuli Jokivartio: toimitus@kirjallisuusterapia.net

Toimitus

Heli Hulmi, kirjalija, kirjoittajaohjaaja
Juhani Ihanus, dosentti
Katri Kluukeri, sanataiteen opettaja, kirjoittajaohjaaja
Päivi Kosonen, dosentti
Piia Laine, lähihoitaja, työnohjaaja
Anna-Leena Ryhänen, psykologi
Tuija Siljamäki, terveystoimittaja